Το 1991 ξεκινάει για την οικογένεια Παππά το ταξίδι της χρυσοχοΐας ενώ, αρκετά αργότερα, το Μάιο του 2012 ανοίγει το πρώτο κατάστημα στην Γλυφάδα.

Το κατάστημα Prezioso καταφέρνει να κερδίσει όχι μόνο τις καρδιές όλων, αλλά και την εμπιστοσύνη τους. Με αγάπη και όρεξη για αυτό το επάγγελμα, αναβαθμίζεται και γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος για τη Γλυφάδα της FaCad'oro για βαπτιστικούς σταυρούς, της Valauro για βέρες, αλλά και της Caran d' Ache από το χώρο της γραφιστικής. 

 Μετά από την ηλεκτρονική επαφή μας μέσω Instagram, Facebook και Pinterest ,το 2021, υλοποιείται και η ιστοσελίδα μας. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε ένα μέρος της συλλογής μας σε χρυσό και ασήμι.

Για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα των συλλογών μας μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας στη Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 27-29. Οι επιλογές είναι αμέτρητες για τη γυναίκα , τον άνδρα άλλα και το παιδί.

Επίσης, σας προσφέρουμε την δυνατότητα να φτιάξετε το κόσμημα των ονείρων σας, αφού τα εργαστήριά μας μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε σας επιθυμία.

 

 

Όλα μας τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα.